Előfizetői tartalom

Molt vagy Richtert érdemesebb venni a héten?

Portfolio
A magyar piacon a nagypapírok közül a Mol és a Richter is olyan támaszszinthez érkezhet a héten, ami jó beszállási lehetőséget teremthet a vételi oldalon. Az OTP piacán az lesz az érdekes, hogy tud-e tovább kapaszkodni felfelé az árfolyam, míg a Telekom esetében nem árt az óvatosság, hamar képbe kerülhet ismét a 380 forintos támasz.

MolA Mol árfolyama azt követően, hogy korábban pattanni tudott a 12 000 forintos szintről, kisebb ralit produkált. Első körben áttörte a 12 500 forintos ellenállást, majd ismét a 13 200 forintos szint fölé került. A 13 500 forintos ellenállás előtt viszont elfogyott a lendület és nem sikerült a korábban hátrahagyott rés (13 600 és 13 700 között) betöltése. Az árfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés