Előfizetői tartalom

Jelentett a Mol horvát leánya

Portfolio
A hétvégén jelentek meg a Mol horvát leányának, az INA-nak a harmadik negyedéves eredményszámai, melyek összességében ezúttal sem lettek szívderítőek: a készletek átértékelésének hatásától megtisztított üzemi eredmény 20 százalékkal esett vissza, az egy részvényre jutó eredmény pedig 85 százalékkal csökkent. Vannak ugyanakkor biztató jelek: a kitermelés jelentősen emelkedett, a finomítás kereskedelem pedig a készletátértékelés nélkül nyereséges volt. A menedzsment optimistán nyilatkozott a negyedévről.

Közzétette az ide harmadik negyedévre vonatkozó eredmény beszámolóját a Mol horvát leánya, az INA, mely összességében ezúttal sem lett fényes, a készletátértékelési hatástól mentes üzemi eredmény 20 százalékkal csökkent, míg a társaság egy részvényre jutó eredménye 85 százalékkal esett vissza év/év alapon. Ugyancsak nem kellemes, hogy az üzemi készpénztermelés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés