Előfizetői tartalom

Vajon mit mond ma este az Apple?

Portfolio
Ma este újra az Apple-re figyel a világ, az amerikai technológiai óriás ugyanis a piacok zárása után közzéteszi harmadik negyedéves számait. A harmadik negyedév az Apple számára általában nem túl erős, sőt, többnyire az év második leggyengébb negyedéve, hiszen közvetlenül a karácsonyi vásárlási szezon előtt van. Szeptember végén kezdődött az új iPhone-ok értékesítése, ami lendületet adhatott az eladásoknak, de ez már a negyedév végére esett, így inkább a negyedik negyedév eredményeire lesz hatása.

Mit figyeljünk a gyorsjelentésben?Az iPhone-értékesítésekAz iPhone az Apple elsődleges profit drivere, így a befektetők szemében a legfontosabb termék a cég számára. Az Apple szeptember végén kezdte el értékesíteni két új okostelefonját, az iPhone 6S-t és az iPhone 6S Plust. A készülékekből 13 millió darabot adtak el az értékesítés első hétvégéjén, ami új rekordot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés