Előfizetői tartalom

Megvadultak a bikák a világban

Portfolio
Záporoznak a jó hírek, a befektetők pedig nem győzik zsákolni a részvényeket. Európában a legjobb teljesítményt az elmúlt hetekben keményen büntetett autószektor nyújtotta. Amerikában pedig a technológia vállalatok papírjaiért rajongtak, a Facebook történelmi csúcsára erősödött.Fontosabb részletek Az EKB bejelentette: decemberben felülvizsgálják havi 60 milliárd eurós eszközvásárlási programjukat és szükség esetén készek 2016 szeptembere utánra is kiterjeszteni a programot. A Google, a Microsoft és az Amazon is a várakozások felett teljesített a harmadik negyedévben. A kínai lakásárak zsinórban ötödik hónapja emelkednek. A kínai jegybank újabb 25 bázispontos vágást hajtott végre, ami erősíti a kínai vezetés azon bejelentését, hogy mindent megtesznek az év végére kitűzött növekedési céljuk eléréséért.

2015. október 23. 23:31 Megosztás Erősödéssel zárták a hetet az amerikai piacok Kitartott a zárásig a jó hangulat Amerikában, ami nem csoda, hiszen az elmúlt napokban csak úgy záporoztak a részvénypiacok szempontjából kedvező hírek és bejelentések....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés