Előfizetői tartalom

Tőzsdére megy az egyik mobilfizetéses sikercég

Portfolio
A mobilfizetési piac egyik ismert startupja, a Square benyújtotta kérelmét az amerikai értékpapír-felügyeletnél (SEC) a tőzsdére lépéshez, az IPO-ról szóló prospektust publikálták. A cég egyelőre veszteséges, de a viszonylag gyors növekedési ütemet és a cég "disruptor" jellegét figyelembe véve könnyen láthatnak fantáziát a cégben a befektetők.

Tőzsdére készül a Square, a prospektus már elérhető a SEC oldalán. Ebből kiderül több olyan eredményszám is, amiről eddig csak találgathattak az elemzők és szakújságírók. A mobilfizetéses startup 2015 első felében 560,6 millió dolláros bevételel és 77,6 millió dolláros veszteséggel rendelkezett, az egy évvel korábbi azonos időszakban viszont még csak 371,9 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés