Előfizetői tartalom

Indul a jelentési szezon - Nagy mozgásokra készülhetünk

Portfolio
Ma este indul az amerikai gyorsjelentési szezon, ennek kapcsán egy érdekes cikket közölt a Bespoke Invest, melyben az amerikai cégek negyedéves gyorsjelentésekre adott árfolyam reakcióit vizsgálták. Ez az utóbbi több mint 10 évben +/- 5-6 százalék körül volt átlagban, most azonban a megnövekedett piaci volatilitás miatt a szokásosnál nagyobb mozgásokra készülhetünk fel.

Itt az amerikai jelentési szezonA Bespoke Invest adatbázisa 2001 óta vizsgálta meg az amerikai tőzsdei cégek negyedéves gyorsjelentésre adott reakciót (több mint 110 ezer negyedéves jelentést néztek meg). Az eredmények azt mutatták, hogy egy átlagos részvény a negyedéves eredmény beszámoló közzétételekor +/- 5,49 százalékos elmozdulást produkál (azoknál a cégeknél, melyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés