Előfizetői tartalom

Nem kell aggódnia az államnak, ha tőzsdére viszi a cégeit

Portfolio
A tőzsdén jegyzett vállalatok számának növelésével, például külföldön jegyzett magyar cégek "haza csábításával", vagy állami cégek tőzsdére vitelével, valamint a tőzsdei árjegyzés és kereskedés vonzóbbá tételével lehetne felpezsdíteni a magyar tőzsdét, véli David Weild, a Nasdaq volt alelnöke, aki előadóként részt vesz a Portfolio szervezésében október 1-jén megrendezésre kerülő Budapest Economic Forumon. További részletek:

Budapest Economic Forum 2015 Információ és jelentkezés Portfolio: Egy korábbi tanulmányában arra hívta fel a figyelmet, hogy az amerikai részvénykibocsátások piaca válságot él át. Pontosan milyen problémákat lát az IPO-piacon? David Weild: A korábbi részvénykibocsátások adatainak elemzéséből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés