Előfizetői tartalom

Ne utánozd a profi befektetőket, előzd meg őket!

Portfolio
Sokat lehet hallani az aktivista befektetők által elért sikerekről, a hatalmasat emelkedő részvényárakról, ami a kisbefektetők érdeklődését is felkelti. Nem érdemes azonban másolni az aktivistákat, sokkal érdemesebb megelőzni őket, és olyan részvényeket kiválogatni, melyekbe nagy valószínűséggel az aktivisták is idővel bevásárolnak majd. Erős mérleg, jelentős alulértékeltség: ezek lehetnek azok a szempontok, melyeket a Carl Icahn-hez hasonló befektetők is követnek.

Ne kövessük az aktivistákat, előzzük meg őket!Carl Icahn, Bill Acknam, Nelson Peltz, Barry Rosenstein - csak pár név azok közül, akik aktivista befektetőként váltak világhírűvé. Ezeknek az aktivista befektetőknek a pozícióit kiemelt figyelemmel követi a piac, azoknak viszont, akik másolni, utánozni szeretnék őket, nincs könnyű dolguk. Ennek oka, hogy mire kiderül, mely vállalatba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés