Előfizetői tartalom

Miért szeressük most a Richtert?

Portfolio
Nagy bejelentést tett ma a Richter, a vállalat egy fontos készítményének amerikai forgalmazását engedélyezték. Az elmúlt napokban már elkezdték csipegetni a befektetők a vállalat részvényeit, és a technikai kép alapján nem kellene sok ahhoz, hogy akár nagyot emelkedjen az árfolyam. Összegyűjtöttük, mi szól a Richter papírok vétele mellett.

Pozitívumokaz egyik legfontosabb profit driver a jövőben a Cariprazine lehet, az origináls termék átlag feletti nyereségtartalommal rendelkezhet az új termékben rejlő lehetőségeket a piac aligha árazta még be a Cariprazine értékesítések felfutásával az USA (és később az EU) piac részaránya jelentősen emelkedhet, mely révén egy kiegyensúlyozottabb, diverzifikáltabb működés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés