Előfizetői tartalom

Teljes pályás letámadás - Honda offenzíva

Hámor Iván
A Honda sokáig csipkerózsika álmot aludt, de idén már a negyedik új autójukat is bemutatták - és még bő negyedév hátra van 2015-ből! Az NSX és a Civic Type R után a Jazz öltött magára teljesen új mezt, illetve ugyanerre a műszaki alapra egy szabadidő autót is készítettek, a jól csengő és jól ismert HR-V néven. Mindkét autó mostantól érhető el.

Mivel mind a Jazz-ről, mind a HR-V-ről már az összes információt megosztotta a Portfolio az olvasóival, ezért most a két jármű közös mentpróbáján szerzett tapasztalatokra kerül a hangsúly. A Jazz megőrizte minden olyan előnyös tulajdonságát, melyek által továbbra is a legracionálisabb kisautóként folytatja pályafutását. A számtalan módon variálható utastér - akár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés