Előfizetői tartalom

Kiderült, mennyibe kerül a világ legmenőbb elektromos crossovere

Portfolio
Szeptember végén végre megkezdődik a Tesla legújabb modelljének, a Model X-nek a szállítása. Ennek vélhetően azok a fanatikusok örülnek a legjobban, akik az első adandó alkalommal megrendelték a cég elektromos szabadidős terepjáróját. A világ pedig most megismerhette, hogy mennyibe is fognak kerülni ezek a járművek. Nincs jó hírünk, az átlag magyar ember számára továbbra is elérhetetlen álom marad a Tesla-érzés.

A Tesla új SUV modelljét szeptember 29-től kezdi kiszállítani az első ügyfeleknek. A luxus verziójú Model X ára 132 és 144 ezer dollár között lesz. Abban az esetben, hogyha valaki most megrendeli, akkor 5 000 dollár foglalót kell letennie az asztalra és jó esetben is csak 2016 elején veheti át a járművet. A Model X dupla elektromotort kapott, amit 90 kWh-s akkumulátorral lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés