Előfizetői tartalom

Jó hír jött Kurdisztánból - Örülhet a Mol is

Portfolio
Fontos bejelentést tett a Gulf Keystone beszámolója szerint a kurdisztáni Természeti Erőforrások Minisztériuma, melynek értelmében a jövőben havi rendszerességgel kapnának visszatérítést a kőolaj értékesítések után a kitermelésben részt vevő nemzetközi vállalatok. A Gulf Keystone örömmel fogadta a bejelentést, ami a társaság szerint újabb mérföldkő a stabil kifizetések rendszerének megteremtéséhez.

Mi a hír?A kurdisztáni Természeti Erőforrások Minisztériuma közölte, hogy idén szeptembertől a kőolaj-értékesítések után havi alapon oszt vissza bevételt a kitermelésben részt vevő nemzetközi olajcégeknek. Ahogy pedig az exportra történő eladások 2016-tól várhatóan emelkednek, a minisztérium kész arra, hogy további bevételeket juttasson vissza a kitermelő vállalatoknak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés