Előfizetői tartalom

A Mol szunnyadó vulkánként törhet ki

Portfolio
A korábban komoly ellenállást tanúsító görög kormány egyre engedékenyebbé válik és igyekszik az ország hitelezőinek kedvében járni. Ennek eredményeként már sokan a közelgő megállapodást vizionálják, ami rendkívül jótékonyan hatott a részvénypiacok teljesítményére múlt pénteken. De vajon mire számíthatunk most a hazai nagypapírok esetében a technikai képük alapján?

MolA Mol év eleje óta erősödő trendben mozgott, aminek eredményeként a cég árfolyama elérte a 15 500 forintos ellenállási szintet, ami egy időre megálljt parancsolt az emelkedésnek. A kitörés komolyabb visszatesztelésére (12 500 forintnál) viszont nem került sor, az árfolyam egyre kisebb forgalom mellett lassan csökkent. Utóbbi jelenség pedig árulkodó, azt sejteti, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés