Előfizetői tartalom

Jó állást akarsz 6-10 hónapra?

Portfolio
Elkerülhetetlen egyes vállalatoknál, hogy bizonyos időre, meghatározott projektre, feladatra vagy átmeneti időszakra távozó kolléga pótlására ideiglenes menedzsert alkalmazzon. Őket nevezzük interim menedzsereknek, akiknek az elmúlt években széles szakértő gárdája alakult ki. A válságot követő időszak kedvezett ennek a piacnak, egyre több Magyarországon működő vállalkozás van tisztában ezzel a szolgáltatással. Sok cégvezetőnek azonban még most is kérdés érdemes-e ilyen jellegű megoldást alkalmaznia és ha igen, mikor? Egyáltalán megéri interim menedzserként dolgozni? Kerekasztal beszélgetésen járták körbe ezeket a kérdéseket, ahol az is kiderült, hogy a szakma képviselői hogyan látják az interim menedzsment jövőjét.

Lipcsei András, a Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Vezetői Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója, a Personal Hungary executive search és kiválasztási szakértője az interim menedzsment témában szervezett kerekasztal beszélgetést. A kerekasztal beszélgetésben részt vett Fekete István, az interim.hu ügyvezetője, cégtársa, Róka Judit a GDF Suez HR vezetője, Szendrei Orsolya interim...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés