FONTOS Amerikai elnökválasztás: kiszivárgott, hogy Biden fontolgatja a visszalépést
 
Előfizetői tartalom

Nyaralás bérautóval - tudnivalók az indulás előtt

Hámor Iván
Még a nyári főszezonban is előfordul, hogy egy-egy desztinációba olcsóbb eljutni repülővel, mint saját, vagy itthon bérelt autóval, főleg ha a kinézett célpont szigeten, vagy több ezer kilométerre található Magyarországtól. Az autókölcsönzés viszont nem kockázatmentes vállalkozás - sem a bérbevevő, sem a bérbeadó részére -, de megfelelő felkészüléssel jelentősen mérsékelni lehet ezeket. A nyaralási szezon előtt a Portfolio az Avis segítségével állította össze a legfontosabb tudnivalókat.

A korábbi évek statisztikáiból kiderült, hogy a hazai ügyfelek a legtöbb esetben jellemzően utazásaik előtt az utolsó pillanatban foglalnak bérautót, általában az alacsonyabb árkategóriából. Fontos tudni, hogy a jellemzően helyi - ez lehet országos hálózat is! - kölcsönzők nem feltétlenül a nagy nemzetközi láncok által alkalmazott sztenderdek szerint működnek, hanem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés