Előfizetői tartalom

Rendőri brutalitás - Valaki ezen is sokat keres!

Portfolio
Amerikában tombol az erőszak az utcákon, sorra érkeznek a hírek rendőri agresszióról és halállal végződő esetekről. Ezek láttán a fegyveres szerveknél egyre nagyobb a kereslet az olyan technológiai megoldások iránt, ami segíthet a brutalitás, az erőszakos fellépés csökkentésében, különösen kedvelt a testre szerelhető kamera és az okosfegyver. Az ilyen eszközöket gyártó cégekre pedig rárepültek a befektetők, az árfolyamok szárnyalnak.

Tombol az erőszak - Ezen is lehet pénzt keresni!Az utóbbi időben sorra érkeztek a hírek Amerikából a rendőri brutalitásokról, nem egy esetben lőttek le embereket nyílt nappal az utcákon. Az egyik legnagyobb figyelmet kapott eset tavaly nyáron történt, amikor a 18 éves Michael Brownt lelőtte egy rendőr a Missouri államban lévő Ferguson városban. A fiatal fegyvertelen volt, amikor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés