Előfizetői tartalom

Jól besültek a 3D-nyomtatós cégek

Portfolio
Széleskörű az egyetértés, hogy a 3D-nyomtatás elterjedése számos iparágban hozhat igen komoly változásokat. A technológiában a befektetők is látták a lehetőséget, így a részvényárfolyamok az alacsony vagy egyáltalán nem létező nyereség ellenére szárnyaltak. Egy ideig. Az utóbbi mintegy másfél évben a tőzsdén kereskedett cégek részvényárfolyama közel 80 százalékot esett, részben azért, mert a HP piacra lépése könnyen megváltoztathatja az erőviszonyokat.

Kifulladt a rali, sőt...A 3D-nyomtatást a jövő egyik legígéretesebb technológiájának tartják, mely az orvostudománytól kezdve, az űrkutatáson és a logisztikán át számos iparágát alakíthat át. A 21. század nagy dobásának tartott technológia körüli hype a részvénypiacon is éreztette hatását, a tőzsdén kereskedett részvények iránt óriási volt a kereslet, jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés