Előfizetői tartalom

Ezt a Volkswagent bottal sem szabad piszkálni!

Portfolio
Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a Volkswagennél gondok lehetnek a felszín alatt. A menedzsmenten belül lezajlott átrendeződések pedig aligha oldották meg a problémákat. A cég eladásai nem úgy alakulnak, ahogy azt korábban várták, így nem csak az értékesítési vezető állása került veszélybe, hanem a vállalat-csoport hosszú távú céljai is, ami a világelsőséget és a profitábilisabb működést illeti. Ebben a helyzetben pedig felmerül a kérdés, venni vagy eladni kell-e a Volkswagen-papírokat?

Valami nagyon nem stimmel a VolkswagennélAz, hogy Európa legnagyobb autógyártójánál problémák lehetnek a felszín alatt már abból lehetett sejteni, hogy a cégcsoport korábbi legendás vezére, Ferdinand Piech nyíltan nekiesett korábbi pártfogoltjának, a Volkswagen-csoportot iránytó Martin Winterkornak. Piech ugyanis kritizálta Winterkorn munkáját és elfogadhatatlannak tartotta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés