Előfizetői tartalom

Kiderült: ide teszi a pénzét Soros György

Portfolio
Az amerikai tőzsdefelügyelethez eljuttatott adatok alapján mostanra a nyilvánosság is megismerheti, hogy az idei első negyedévben a világ legismertebb befektetői hogyan alakították át portfólióikat. Soros György például az amerikai építőiparban lát fantáziát, míg Warren Buffett a bankszektorban, legalábbis jelentősen növelte a Wells Fargo-ban lévő részesedését, mely így már közel 26 milliárd dollárt tesz ki.

Ezekben a részvényekben hisznek a nagyokMegérkeztek a legfrissebb adatok arról, hogy a világ legnevesebb hedge fund menedzserei hogyan változtatták meg portfólióikat az idei első negyedévben, Soros György például többek között az amerikai építőipari nagyvállalat, a Lennar részvényei kezdte gyűjtögetni. A Soros Fund Management 1,576 millió darabot vett a cég részvényeiből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés