Előfizetői tartalom

Aki ért hozzá, már zsákolja a Twittert

Portfolio
Hatalmasat zuhant az elmúlt hetekben a Twitter árfolyama, ez azonban nemhogy elrettentette volna a bennfenteseket, de már van, aki elkezdte venni a részvényeket. Május eleje óta a társaság pénzügyi igazgatója 6700 darab részvényt vásárolt úgy, hogy már eddig is jelentős részvénymennyiséggel rendelkezett. Ha feltételezzük, hogy a Twitter belső emberei jobban átlátják a cég helyzetét, akkor ez bizakodással töltheti el a többi befektetőt is.

Elkezdte venni a Twitter-részvényeket a társaság pénzügyi igazgatója, Anthony Noto - írja a CNBC. Csak ebben a hónapban 6700 darab részvényt vásárolt 37,5-38 dollár közötti árfolyamon, vagyis nagyjából 250 ezer dollárt költött rá. A vezető már eddig is komoly részvénymennyiséggel rendelkezett: tavaly a fizetésének nagy részét, összesen 72,6 millió dollárt részvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés