Előfizetői tartalom

Itt a Volkswagen csattanós válasza a kétkedőknek!

Portfolio
A Volkswagen sem aprózta el, erősen indította az évet. Európa legnagyobb autógyártója ugyanis közzétette első negyedéves számait, amiből kiderült, hogy a széles márka-portfoliójának hála akkor is képes az elemzői várakozásokat felülmúló számokkal előrukkolni, amikor a legprofitábilisabb márkái éppen nem teljesítenek olyan jól. Winterkorn ráadásul az elmúlt hetek belharcait követően optimista várakozásokat fogalmazott meg 2015-el kapcsolatban, iránymutatást adva ezzel a kétkedőknek.

Erős számok a VolkswagennélA Volkswagen a kihívásokkal teli nemzetközi környezet és az egyre erősebb verseny ellenére ismét növelni tudta csoportszinten eladásait. A vállalatcsoport az első negyedévben közel 2,5 millió darab gépjárművet értékesített, ami közel 2 százalékos növekedést jelentett 2014-hez képest. Az eladások megugrásában az új modellek, a gazdasági környezet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés