Előfizetői tartalom

Felpörögtek az események a Teslánál!

Portfolio
Egyik Teslás hír üti le a másikat. Először attól hangos a sajtó, hogy katasztrofálisan alakul a cég kínai értékesítése, máskor Elon Musk váratlanul bejelenteni, hogy az első negyedévben rekord eladás született globálisan. Hol kiáll a cégvezér a nyilvánosság elé és közli, hogy 2020-ig senki sem számíthat érdemi profitra a vállalatától, hol egy Twitter-üzenetben jelzi, hogy nagyon nagy dobásra készül hamarosan. Ember legyen a talpán, aki követni tudja az eseményeket, pedig a technikai kép alapján most érdemes csak igazán észnél lenni. Ezért összeszedtük a pró és kontra érveket a részvény vásárlása, vagy éppen eladása mellett.

Érvek, amik a részvényvásárlás mellet szólnakA Tesla Motors múlt pénteken teljesen váratlanul bejelentette, hogy 10 030 darab járművet szállított le az első negyedévben. Ez 55 százalékos növekedést jelentett az egy évvel korábbi értékhez képest és meghaladta az elemzők által prognosztizált 9 500 darabos szállítást is. Vagyis a jelek szerint siker koronázza azt a lépéssorozatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés