Előfizetői tartalom

Szerencsére növényevő - Lexus RX

Portfolio
A Lexus eddig az SUV modellje esetében is sikeresen kerülte el a pejoratív jelzőket, párhuzamokat, mintegy elkülönülve a német márkák uralta, és az általuk kiváltott érzelmekkel jellemzett kategóriától. Ennek úgy tűnik vége, az új RX-szel nem menekülhet a két- vagy több értelmű jelzőktől, pedig a eddig a modell a márka 26 éves történetének legnépszerűbb modellje volt. A mai napig több mint 2,1 millió példányban talált gazdára; minden tíz, valaha eladott Lexus modellből három ebbe a modellcsaládba tartozott. Az új modell - a tavaly bemutatott "kistestvére" mintájára - teljes mértékben átdolgozott belső teret kínál új karosszériába csomagoltak.

Az, hogy az új RX látványos és erőteljes hatást kelt, már első pillantásra magától értetődő. Az orr kialakítása vadonatúj formai elvet követ. Az éppen táplálkozó bálna hatását keltő megoldásnak kulcsfontosságú eleme a krómozott keretű, orsó alakú hűtőmaszk, valamint az L alakú, tripla LED-es fényszórók. Oldalról nézve az első kerékívektől a farig végigfutó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés