Előfizetői tartalom

Paks: perrel fenyeget a kormány, indul az engedélyeztetés

Portfolio
Ha a Financial Times (FT) brit üzleti lap nem közöl helyreigazítást a paksi bővítésről szóló múlt heti, a magyar kormány szerint hamis és félrevezető cikke miatt, a kabinet jogi útra tereli az ügyet - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő kedden az MTI kérdésére. Időközben megkezdődött a Paks II. építéséhez szükséges környezetvédelmi engedélyeztetési eljárás.

Előzőleg a Hír24 - kormányközeli forrásokra hivatkozva - arról írt, értesülésük szerint a kormány beperli a Financial Timest a paksibővítés blokkolásáról szóló cikkük miatt. A Financial Times - meg nem nevezett forrásokra hivatkozva - múlt csütörtökön arról cikkezett, leállította az Európai Unió a paksiatomerőmű bővítéséről Oroszországgal kötött 12 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés