Előfizetői tartalom

Többet érhet a MOL

Portfolio
A PKO és a Raiffesien is megerősítette a MOL-részvényekre vonatkozó korábbi "tartás" ajánlását. Előbbi elemzőház a MOL stabil pénzügyi helyzetére és erős mérlegére hivatkozik, míg utóbbi úgy véli, hogy a piaci szereplők az upstream divízió fejlesztésére koncentrálnak majd. Mindkét elemzőház célárát figyelembe véve felértékelődési potenciált rejtenek a MOL-papírok.

A PKO BP Securities elemzői szerint a MOL stabil pénzügyi helyzetének és erős mérlegének köszönhetően képes lesz arra, hogy tovább növekedjen és értéket teremtsen részvényesei számára. Éppen ezért megerősítették korább tartásra vonatkozó ajánlásukat és 12 866 forintos célárukat. A Raiffeisen is megerősítette korábbi tartásra vonatkozó ajánlását azzal az indokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés