Előfizetői tartalom

Milliárdokból fejleszt Szolnokon az autóipari beszállító

MTI
Kilencmilliárd forintból két év alatt duplájára növeli gyártókapacitását és bőr üléshuzatok varrásával bővíti tevékenységét az Eagle Ottawa cég Szolnokon, ezzel az észak-amerikai központú, autóipari bőrgyártással foglalkozó társaság hosszabb távon 1000-1200 új munkahelyet teremt - jelentette be a cég vezetője és a város polgármestere pénteken sajtótájékoztatón a városban.

Bryn Kahrl, az Eagle Ottawa Hungary Kft. ügyvezető igazgatója közölte: a fejlesztés előkészítését megkezdték, várhatóan 2017-ben kezdődhet el a termelés a 30 ezer négyzetméter alapterületű új gyáregységben. Az MTI kérdésére válaszolva hozzátette: prémium autógyártók megrendelésére kész bőr-üléshuzatokat is varrnak majd az újonnan épülő üzemrészben. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés