Előfizetői tartalom

Befékezett az amerikai palaolaj-sztori

Portfolio
Az egyik legjelentősebb észak-amerikai palaolaj kitermelő, az Apache tegnap közzétette a tavalyi negyedik negyedévre vonatkozó eredményeit, a társaság jelentős veszteséget ért el, miután több mint 5 milliárd dollár összegben hajtott végre leírásokat kitermelő eszközein. Az idei évet tekintve a vállalat csökkenti beruházásait, valamint a kitermelésben használt fúrótornyok számát.

Mi történt a negyedévben?A Houston-i székhelyű vállalat a tavalyi negyedik negyedévben 4,8 milliárd dolláros, vagyis részvényenként 12,78 dolláros veszteséget ért el, szemben az egy évvel korábbi, 174 milliós, egy részvényre vetítve 44 centes nyereséggel.A társaság összességében 5,2 milliárd dolláros leírást volt kénytelen végrehajtani, ebből a legfontosabb tételek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés