Előfizetői tartalom

Határeset - Ford Focus ST

Hámor Iván
A Ford 2014 őszén alapos felújításnak vetette alá egyik húzómodelljét, a Focust. Az átalakítások lassan a teljes palettán érezhetőek lesznek, de minden nem ment egyik napról a másikra. Az eddigi legerősebb, legdinamikusabb változatot, az ST-t pl. csak idén érte el a hullám, ami egy cunami erejével hatott rá. A legjelentősebb változás, hogy már dízelmotorral is rendelhető a Focus ST, így a céges felhasználók számára újabb alternatívát jelent a Skoda Octavia RS, SEAT Leon ST, VW Golf GTD, stb. kínálatával szemben, akár kombi karosszériával is.

A Focus ST a Ford által globálisan értékesített, dinamizmusra hangolt autó továbbfejlesztett menetdinamikát, innovatív technológiákat és a benzinmotor mellett - most első ízben - erőteljes dízelmotort is kínál, de áthangolt futóművet és a kormányművet is, hogy az autó minden eddiginél élvezetesebb, kiegyensúlyozottabb és kifinomultabb vezetési élményt biztosíthasson...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés