Előfizetői tartalom

Kilőtt a General Motors

Portfolio
A General Motors közzétette negyedik negyedéves számait. Ezekből kiderült, hogy az árbevétel soron ugyan visszaesés következett be, de az üzeni eredmény jobb lett a piac által vártnál. A társaság ezen kívül osztalékemelést helyezett kilátásba. A jó hírek megtették a hatásukat, a társaság árfolyama több mint 4 százalékot erősödött.

Jóval az elemzői várakozások feletti negyedéves profitszámokat közölt ma a General Motors. Az egy részvényre jutó eredmény az elemzők által várt 83 centtől jóval magasabb, 1,19 dollár lett, ami közel duplája az egy évvel korábbi 67 centes eredménynek.Az árbevétel azonban valamivel a várt alatt alakult, 39,6 milliárd dollár volt, szemben a 40,3 milliárd dolláros elemzői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés