Előfizetői tartalom

Folyik a harc a MOL és a horvátok között

MTI
|
Portfolio
Tegnap beszámoltunk arról, hogy a horvát miniszterelnök a sziszeki finomítóban dolgozók szakszervezetének vezetőivel tárgyalt. Ezt követően a horvát gazdasági miniszter levelet küldött az INA-nak, melyben olyan kérdésekre vár választ, hogy miért késnek a horvát finomítói beruházások, illetve mik a tervek a finomítókkal. A MOL közleményben reagált.

Folytatódik a kommunikációs csata Ivan Vrdoljak horvát gazdasági miniszter levélben kért választ az INA-tól azokra a kérdésekre, hogy miért késnek a horvátországi finomítói beruházások, illetve hogy mik a tervek a finomítókkal. Minderre azt követően került sor, hogy a horvát elnök a sziszeki finomítóban dolgozók szakszervezeti vezetőivel tárgyalt. A finomítóban átmenetileg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés