Előfizetői tartalom

Most már csökkentené Lázár az alkoholforgalmazók biztosítékát

Portfolio
Nem ért egyet az alkoholtermékek forgalmazóira érvényes sávos jövedéki biztosíték tervezetével a hétfőn a parlamentnek benyújtott módosító indítványban Lázár János és L. Simon László, így a 2014-ben érvényes 22 millió forintról 20 millió forintra csökkentenék a biztosíték mértékét, ráadásul idén január 1-re visszamenőleges hatállyal.

Nehéz követni azt, ami az említett témában az elmúlt néhány hétben zajlott, mivel január 1-től (pontosabban tavasztól) 22-ről 150 millió forintra nő az említett biztosíték mértéke, ami rengeteg kisebb forgalmazót lehetetlenített volna el. Erre Gulyás Gergely, a törvényalkotási bizottság fideszes vezetője egy sávos befizetési módszert javasolt, amelyet Lázár és L. Simon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés