Előfizetői tartalom

Fokozódnak a félelmek, de ez még közel sem pánik

Portfolio
Az év első napjaiban kisebb kockázatkerülés jellemzi a részvénypiacokat, és bár a vezető amerikai indexek pár nap alatt nagyot estek, egyelőre nem beszélhetünk túladottságról. A szentiment indikátorok közül ugyanakkor több is növekvő pesszimizmusról árulkodik, szélsőséges értékekről egyelőre azonban nem lehet beszélni.

Gyengén indult az év az amerikai részvénypiacokon, az S&P 500 bár tegnap emelkedett, az év korábbi napjaiban esett. Annak ellenére, hogy az index mindenkori csúcsa óta pár nap leforgása alatt mintegy 100 pontot esett, az RSI indikátor nem jelez szélsőséges értéket.Az AAII által készített felmérés szerint azonban, mely a szervezet oldalára regisztráltak bullish, bearish,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés