Előfizetői tartalom

Az újabb rejtélyes gépeltűnés betett a részvényeknek

Portfolio
Miután a hétvégén eltűnt a maláj diszkont légitársaság, az AirAsia indonéz leányvállalatának egyik utasszállító gépe, a társaság részvényei közel 10%-os eséssel indították a ma reggeli kereskedést. De elemzők szerint fel fog tudni épülni a cég, csak rövid távon lesz hatása a katasztrófának, mivel a repülés és az olcsó jegyek iránti kereslet robbanása nem áll meg Ázsiában.

Malajzia légi közlekedése tragikus évet zárt, miután az állami légitársaság, a Malaysia Airlines egyik gépe márciusban eltűnt, egy másik gépét pedig Kelet-Ukrajna felett lelőtték. Most hétvégén pedig a diszkont légitársaság, az AirAsia indonéz leányvállalatának egyik utasszállítója tűnt el nyomtalanul a Jáva-Tenger felett. A feltételezések szerint a tengerbe zuhanhatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés