Előfizetői tartalom

Ez vár ránk jövőre!

Portfolio
Jó éve lehet jövőre a részvénypiacoknak mind az Egyesült Államokban, mind pedig Európában. A Morgan Stanley stratégiái szerint 10% körüli felértékelődés jöhet a tőzsdéken, bár a két régió jegybankja különböző gazdaságpolitikát követhet. Amerika már kamatemelésre készülhet lassan és nagy kockázatot jelent, hogy ez előbb bekövetkezik, mint amire számítunk. A szektorok közül Amerikában és Európában is inkább a ciklikusokban látják most a lehetőséget a Morgan Stanley elemzői.

Ezekre figyelj Amerikában!. Amerika éppen egy tartós gazdasági bővülés kellős közepén jár, ami akár 2020-ig kitarthat. A fogyasztói bizalom javul, akárcsak az eladósodottsági mutatók. Ami a vállalati szférát illeti, a készleteket ellenőrzés alatt tartják, a munkaerőbővítések elmaradoznak, a felvásárlási és fúziós tevékenységek még csak most kezdenek igazán fellendülni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés