Előfizetői tartalom

Újabb jel: itt tényleg beütött a válság

Portfolio
A világ egyik legnagyobb olajszervíz cége, a Halliburton bejelentette, hogy 1000 fős létszámleépítést hajt végre az olajár zuhanása miatt. Az olajipari szolgáltatók jelenleg igen nehéz helyzetbe kerültek, hiszen mind a palaolaj-kitermelés, mind a mélytengeri szeizmikus mérések iránti kereslet visszaszorulhat, ami az olajárak esése mellett alaposan elapaszthatja a szektor bevételeit.

Leépít a Halliburton Megérkezett az újabb jel, ami azt mutatja, hogy az olajipari szolgáltató cégeknél válsághelyzet alakult ki, az ágazat második legnagyobb szereplője, a Halliburton bejelentette, 100 fős létszámleépítést hajt végre, méghozzá mostani hatállyal. Az elbocsátásra váró 1000 dolgozó a cég teljes létszámának alig több mint 1 százalékát teszi ki. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés