Előfizetői tartalom

Ezek a tuti tippek jövőre?

Portfolio
Kevésbé bizakodóak a részvényekkel kapcsolatban a Societe Generale elemzői, de azért lehet még jó lehetőségeket találni -derül ki a 2015-ös stratégiájukból. Az amerikai tőzsdén turbulenciákat várnak a Fed kamatemelése miatt. Viszont az európai tőzsdéket felülsúlyozásra javasolják, pedig a világban elég nagy az egyetértés azzal kapcsolatban, hogy az európai kilátások gyengék. A fejlődő piacok közül Kína az elemzők kedvence, ami olcsó és ahol a döntéshozók nem fogják hagyni, hogy összezuhanjon a gazdaság.

Mire figyeljünk jövőre? Kevésbé bíznak a részvényekben most a Societe Generale elemzői, mint három hónappal ezelőtt - derül ki a 2015-re megfogalmazott stratégiájukban. A portfolióban azonban még mindig főleg részvényeket tartanának, bár a korábbi 60% helyett már csak 50%-os arányban. A Fed közelgő kamatemelése a volatilitás megugrását hozhatja minden eszközosztályban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés