FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

10 dolog, amitől arcunkra fagyhat a mosoly

Portfolio
Hacsak nem történik valami katasztrófaszerű esemény az év végén, akkor az amerikai részvények 2014-et is szép teljesítménnyel zárhatják, a tavalyi mintegy 30 százalékos emelkedés után. Érdemes azonban a befektetőknek az új év közeledtével megvizsgálni a fontosabb kockázati tényezőket, melyek ezt a pozitív képet könnyen elronthatják. Az alábbiakban 10 fontos veszélyforrást mutatunk be.

Idén is szép eredménnyel zárhatnak a részvénypiacok, az S&P 500 index év eleje óta 10 százalék feletti emelkedést produkált, azt követően, hogy a tavalyi évben mintegy 30 százalékkal értékelődött fel. Egyelőre úgy tűnik a piac ereje töretlen, a befektetőknek azonban az új év közeledtével érdemes lehet megvizsgálni a fontosabb kockázati faktorokat, melyek esetlegesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés