Előfizetői tartalom

Autózni muszáj (Interjú)

Hámor Iván
Lassan közeledik az év vége, ami a számvetés, az eredmények értékelésének is az időszaka. A statisztikai adatok alapján a magyar autópiac, illetve a hozzá kapcsolódó - pl. hajtóanyag forgalom - jelentősen bővült. Ezekről és még sok másról beszélt a Portfolio-nak Knezsik István, az autós szakma egy jelentős hányadára pontos rálátással rendelkező szakember, az Autós Nagykoalíció elnöke.

Portfolio: Mi volt jellemző 2014 eddigi 10 és fél hónapjában az új-, illetve a használtautó-piacra? Knezsik István: Az újautó-piacon változatlanul, töretlenül fellendülés tapasztalható. Azt a 10%-ot, amit évről évre mondunk, hogy javulni fog a piac, folyamatosan tartjuk. Volt egy beszélgetés a re-exportról, ez egészen addig fenn fog állni, ameddig az euró/forint árfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés