Előfizetői tartalom

Bajban a Facebook? - Videó technikai elemzés

Portfolio
A Facebook napos grafikonja töretlen emelkedő trendről árulkodik, ami a technikai elemzés alapszabálya alapján további emelkedést valószínűsít. A szemfüles nyomolvasó ugyanakkor a hetes grafikonon árulkodó jeleket talál, melyek egy csökkenő hullám bekövetkeztét erősítik esetünkben. Mely szintekre kell figyelni a Facebook grafikonon? Videó elemzésünkből megtudja a választ.

A CityIndex kereskedési platformján Facebook részvény cfd-vel az árfolyam emelkedésből és csökkenésből is kiveheti részét. Demószámla letöltése Kereskedjen könnyen bárhol, bármivel!Több mint 15,000 termék mindegyik eszközén! Magyar nyelvű tablet és mobil applikációink a kényelmet párosítják Önnek az angol befektetési számla biztonságával és a magyar ügyfélszolgálat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés