Előfizetői tartalom

Melyik a gyorsabb? A Volvo FH, vagy a Koenigsegg 1:one?

Hámor Iván
A Volvo Trucks nem csak a teherautók, hanem a promóció terén is a folyamatos fejlesztés híve, és a belga harcművész, színész segítségével forgatott spot után most a brit televíziós műsorvezető, volt Formula-1-es és más szakágakban is megfordult autóversenyző, Tiff Niedell-t vonta be a legújabb fejlesztésű sebességváltó népszerűsítésébe.

Amellett, hogy ez a film is kellően hatásvadász, amiről szól, azt sem szabad figyelmen kívül hagyni. A Volvo Trucks ugyanis elkezdi sorozatban beépíteni FH modellekbe az első, nagy haszonjárművek számára kifejlesztett kettős tengelykapcsolós sebességváltót. Ez az eddigi automatikus vagy robotizált váltóknál hatékonyabb üzemeltetést tesz lehetővé, ami a fuvarozó vállalkozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés