Előfizetői tartalom

Újabb légitársasággal repülhetünk Rómába és Barcelonába

Portfolio
Jövő nyáron ismét visszatér Budapestre a Vueling spanyol légitársaság. A 2015-ös nyári menetrendben Barcelonából és az idén megnyitott római bázisáról indít a légitársaság Budapestre járatokat, mindkét irányból heti háromszor. A tavasszal induló járatok mellett a Vueling idén a karácsony és az újév alkalmából is menetrendbe állított néhány gépet az ünnepeket Dél-Európában töltők számára.

Már foglalhatók a Vuelingnél a jövő nyári menetrendben, vagyis 2015. március 27-től induló járatok, Barcelona/El Prat és Róma/Fiumicino repülőtérről. Az új járatok elindítását ma jelentette be a spanyol légitársaság. A közlemény szerint mindkét dél-európai városból heti 3 alkalommal érkeznek majd a Vueling flottájának gerincét alkotó 180 személyes, Airbus A320-as...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés