Előfizetői tartalom

Hatalmas bukás vár az internet "Tescójára"?

20 éves története alatt az Amazon gyakorlatilag csak ígéreteket tudott felmutatni, számottevő nyereséget nem. Eddig azonban úgy tűnt, hogy ez nem érdekli a befektetőket, hittek a cég alapítójában, Jeff Bezosban és elképesztően innovatív ötleteiben. Az árfolyam újabb és újabb csúcsokra száguldott, most azonban valami megváltozott.

Megkopott a varázs Évek óta meredeken emelkedik az Amazon részvények árfolyama, januárban már 400 dollár felett jártak a jegyzések, az elmúlt hónapokban azonban valami megváltozott: a befektetők kezdenek elpártolni a vállalattól, esik is az árfolyam. De vajon végleg elszállt a varázs, vagy ez a megingás csak arra jó, hogy utána újult erővel kapjanak szárnyra a részvények?Mit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés