Előfizetői tartalom

Záporoznak a német gyorsjelentések, lendületben a DAX (Quaestor)

Portfolio
Az Egyesült Államokban november 4-én időközi választásokat tartanak, aminek a legnagyobb tétje, hogy a republikánusok a várakozásoknak megfelelően a szenátusban is többséget szereznek-e a képviselőház után, vagy a demokraták meg tudják őrizni a jelenlegi többségüket. Pénteken ismét erős októberi foglalkoztatási adatot várunk, azonban a bérek növekedési üteme továbbra is lassú maradhat. A kedvező munkaerőpiaci adatok a dollár erősödését támogathatják.

Szerdán a szolgáltatóipar teljesítményét ismerhetjük meg, a főbb régiókból. Az Európai Központi Bank csütörtöki ülésén nem számítunk az irányadó kamatlábak megváltoztatására, de ha ezúttal sem kapunk konkrétumot az eszközvásárlásokról, akkor az euró erősödhet, a részvénypiaci hangulat pedig elromlik. Érdemes lesz figyelnünk, mit mond Mario Draghi EKB-elnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés