Előfizetői tartalom

Újra repülhetünk Budapestről Kanadába

Portfolio
Az Air Transat kanadai légitársaság menetrendszerű heti járatot indít jövő júniustól Torontóból és Montrealból Budapestre. Ezzel a Budapest Airport kínálatában ismét elérhető lesz az észak-amerikai kontinens, méghozzá közvetlen transzatlanti járattal. Az Air Transat légitársaság Airbus A330-200 típusú széles törzsű gépe csütörtökönként közlekedik Torontóból Budapestre, egy rövid közbülső megállóval Montrealban - közölte a Budapest Airport.

Az első Air Transat Airbus A330-200-as típusú repülőgép 2015. június 8-án délelőtt 11.10-kor száll le Budapesten. A kanadai légitársaság 345 személyes gépén 12 helyet töltenek meg a Club Class utasai, a fennmaradó 333 ülőhelyet pedig a hagyományos turista (economy) osztálynak tarják fenn. Az Air Transat járat helyi idő szerint 12.55-kor indul vissza Kanadába. Ezzel a Budapest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés