Előfizetői tartalom

Az amerikai bankszektorra figyelünk a héten (QUAESTOR)

Portfolio
Nagy eséssel zárták a múlt hetet a vezető részvényindexek szerte a világon, kisebb pánikhangulat alakult ki a világgazdasági teljesítmény romlásával kapcsolatos félelmek miatt, melyet a Fed, valamint az IMF borús előrejelzése is támogatott. Jelenleg még nehéz megállapítani, hogy ebben a rossz hangulatban folytatódhat-e a kereskedés ezen a héten is, az azonban valószínű, hogy megállíthatja az esést a kedden beinduló amerikai gyorsjelentési szezon, amennyiben a vállalatok kedvező számokat publikálnak.

Az Alcoa ugyanis már a múlt hét közepén közzétette negyedéves számait, elindítva ezzel a harmadik negyedéves jelentési szezont, a piac azonban csak ezen a héten kezdi majd el kideríteni, hogy okoz-e jelentősebb károkat az erős amerikai dollár a cégeknél, és ha igen, mekkorát. A héten már számos cég közzéteszi gyorsjelentését az Egyesült Államokban, elsősorban a pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés