Előfizetői tartalom

Áruházat nyitna az online áruház

Portfolio
Saját áruházat nyithat az online kereskedelem egyik zászlóshajója, az Amazon. Bár egyelőre elsősorban raktárként és átvevőhelyként funkcionálna az üzlet, a későbbiekben a The Wall Street Journalnek nyilatkozó forrás szerint további feladatokat is elláthat, sőt akár újabb áruházak is jöhetnek. A lépés talán meglepő lehet egy olyan korban, mikor egyre több mindent online vásárolunk.

Jöhet az Amazon-áruház Meglepő lépésre készül az online kereskedelem egyik vezető vállalata. Az Amazon a The Wall Street Journal értesülése szerint rövidesen megnyitja első kiskereskedelmi üzletét. Az áruház egy rendkívül frekventált helyen, New York belvárosában, az Empire State Building közvetlen közelében nyílik. Az online újság forrása szerint erre még a karácsonyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés