Előfizetői tartalom

Közel 1,5 milliárd dollárba került a vezér távozása

Portfolio
A GAP árfolyama jelentős zuhanást szenvedett el azt követően, hogy a cég vezére bejelentette távozását. Glenn Murphy feje azt követően hullott a porba, hogy szeptemberben ismét stagnált csak az amerikai ruhaipari óriás értékesítése. Murphy helyét az az Art Peck veszi át, aki évek óta sikerrel vezeti a társaság e-kereskedelmi részlegét.

A GAP árfolyama közel 9 százalékot zuhant az amerikai piacok zárása után annak hatására, hogy a ruhaipari óriás vezére bejelentette távozását. Glenn Murphy azt követően kényszerült erre a lépésre, hogy a vállalat szeptemberi értékesítései mindössze 1 százalékkal növekedtek Az árfolyam zuhanás hatására a cég piaci kapitalizációja közel 1,5 milliárd dollárral csökkent Murphy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés