Előfizetői tartalom

Vége a nyugalomnak, most minden kiderül!

Portfolio
Az orosz-ukrán válság, az amerikai jegybank szigorítása és az ebola-járvány súlyosbodása miatt már így sincsenek nyugodt napjaik a befektetőknek, ráadásul most, hogy véget ért a harmadik negyedév, a vállalati gyorsjelentések miatt is aggódhatnak. Ma, az amerikai tőzsdék zárását követően nem hivatalosan megindul a negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, miután az Alcoa közzéteszi a június-szeptemberi időszakra vonatkozó számait.

Indul a jelentési szezon! Véget ért a harmadik negyedév, így ismét a befektetők fókuszába kerülnek a vállalati eredmények és a növekedési kilátások. Bár már kikerült a Dow indexből az Alcoa, mégis sokan a társaság negyedéves gyorsjelentését tekintik a szezon kezdetének. Az alumíniumgyártó ma, az amerikai tőzsdék zárását követően publikálja számait, ezzel megindítva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés