Előfizetői tartalom

Fájdalmas az Air France-nak a sztrájk

Portfolio
Félmilliárd euróba kerülhetett az Air France-nak a szeptemberi sztrájk, részben a járattörlések, részben pedig a visszaeső foglalások miatt. Ez azt jelenti, hogy az idei évre várt profitjának közel az ötödét elvesztette a társaság a pilóták munkabeszüntetése miatt. Jól járt viszont az easyJet, a versenytárs pont az Air France-sztrájk miatt emelte meg nemrég a prognózisait.

Félmilliárd dollárba került a sztrájk Az idei profitjának közel ötödébe került a pilóták kéthetes sztrájkja - jelentette be az Air France. A munkabeszüntetések közel 500 millióval vethetik vissza az idei EBITDA-t, ebből 320-350 millió eurót jelentenek a járattörlésekkel kapcsolatos közvetlen költségek. Emellett a negyedik negyedéves foglalások visszaesésének a negatív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés