Előfizetői tartalom

Kezdődik az amerikai gyorsjelentési szezon (QUAESTOR)

Portfolio
Két hét esés után pénteken hónapok óta nem látott megugrást mutattak az amerikai részvényindexek a jó foglalkoztatási adatokra, a jó hangulat pedig a hét elején is kitarthat. Érdemi makrogazdasági adat a héten nem fogja befolyásolni a befektetők kedvét, egyedül a Fed szeptemberi ülésének jegyzőkönyvét érdemes megemlíteni, melyet szerdán publikálnak.

A hét közepén publikálja azonban negyedéves számait az Alcoa, az acélgyártó gyorsjelentésével pedig megkezdődik a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon. A piaci várakozások szerint a technológiai, a pénzügyi és az egészségügyi cégek mutathatják majd a legjobb teljesítményt, míg a kiskereskedelmi üzletláncok csalódást keltő számokat publikálnak majd. Az S&P 500...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés